Prokkel Netwerkbijeenkomst Groningen: Haren 

MytylschoolHAREN – Op woensdagmiddag 13 januari is in Haren de Prokkel netwerkbijeenkomst van de provincie Groningen. Tijdens deze bijeenkomst komen docenten uit het speciaal en regulier onderwijs, ondernemers, medewerkers van zorginstellingen, gemeenten, wijkteams, welzijnswerkers, buren, particulieren en anderen geïnteresseerden samen om met elkaar kennis te maken en met de mogelijkheden die de Prokkelweek hen biedt. De bijeenkomst staat in het teken van het creatiespel. Een uniek brainstormspel, speciaal ontwikkeld voor het bevorderen van inclusie van mensen met een verstandelijke beperking.

Prokkelweek
De bijeenkomst in januari is mede bedoeld als voorbereiding voor het organiseren van activiteiten in de Prokkelweek. In 2016 is de Prokkelweek van maandag 6 tot en met zaterdag 11 juni. Tijdens deze week organiseren vele enthousiaste mensen ontmoetingen tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking. Dat kan van alles zijn: samen sporten of samen werken, in het bedrijfsleven, met de buurt of op school. Prokkelen is een laagdrempelig instrument voor integratie, participatie en inclusie.

Datum: Woensdag 13 januari 2016
Tijd: 15.00 uur tot 17.00 uur – inloop vanaf 14.30 uur
Locatie: Mytylschool Haren
Adres: Dilgtplein 1, 9751 NJ Haren

Deelname: GRATIS
Aanmelden: http://www.prokkel.nl/aanmeldformulier-bijeenkomst/