Vlagtwedde gaat over op digitale afvalkalender

VlagtweddeVLAGTWEDDE – Vanaf eind januari 2016 gaat de gemeente Vlagtwedde over op een digitale afvalkalender. Alle informatie over afvalstromen, inzamelroutes en scheidingsregels is dan te vinden op www.mijnafvalwijzer.nl. Inwoners kunnen via deze website voor hun eigen adres een afvalkalender downloaden en uitprinten. Ook kunnen zij kiezen voor de Afvalwijzer App voor smartphone of tablet. Dan is er helemaal geen papier meer nodig en hebben inwoners de actuele informatie letterlijk bij de hand.

Als extra dienstverlening richting de inwoners publiceert de gemeente Vlagtwedde de afvalkalender ook nog twee keer, in december en januari, op haar gemeentepagina in de Ter Apeler Courant. Zodra de digitale afvalkalender gelanceerd wordt, zal de gemeente inwoners daarover persoonlijk berichten.