Nieuwjaarsconcert in Onstwedde

OnstweddeONSTWEDDE – Op zondagmiddag 3 januari om 15:00 uur organiseert de kunstschilder  Geert Schreuder in zijn ‘Esway Atelier’  weer een concert.  Er is dan dus bij grote uitzondering geen Open Atelier te bezoeken op de eerste zondag van de maand. Echter wel het nieuwjaarsconcert van Linde Nijland en Bert Ridderbos met als gast Hans van der Lijke.

Linde vormde eerder samen met Annemarieke Coenders het duo  Ygdrassil. Sinds 2005 speelt ze samen met multi instrumentalist Bert Ridderbos. Ze brengen eigen liedjes en Engelse, Amerikaanse en Groninger folk traditionals, alsmede nummers van o.a. Sandy Denny, Fairport Convention en vele anderen.
Ze nemen als gast de Groninger troubadour Hans van der Lijke mee.
Hans heeft onlangs een nieuwe 4 dubbel CD uitgebracht vol met Groninger- en Nederlandstalige nummers, waaruit Hans ongetwijfeld een aantal nummers ten gehore zal brengen.

Reserveren is zeer aan te bevelen;   info@geertschreuder.nl of 0599 331731. Entree is 12 euro, inclusief koffie/thee. Het adres is Esweg 9,  9591az, Onstwedde.