Win een Daddy’s Home-prijzenpakket

TeaserPoster_DaddysHomeOp 14 januari brengt NBC Universal de hilarische nieuwe comedy, Daddy’s Home, uit in de Nederlandse bioscopen. Dat is natuurlijk reden voor een feestje. Groot Groningen mag daarom een Daddy’s Home-prijzenpakket weggeven, met daarin een mok, t-shirt en een basketbal deursetje. 

Wil jij dit prijzenpakket winnen? Ga dan als de wiedeweerga naar onze Facebookpagina, en like en comment op het bericht over de winactie Daddy’s Home.

In de nieuwe comedy Daddy’s Home probeert de sullige radioproducent (Will Ferrell) de beste stiefvader te zijn voor de twee kinderen van z’n vrouw. Hij krijgt echter concurrentie als hun stoere echte vader (Mark Wahlberg) terugkeert en ze moeten uitvechten wie de coolste vader is. Voor meer informatie: www.daddyshome.nl.