World Servants verkoopt 1450 kilo aardappels

World ServantHAREN – World Servants heeft de afgelopen periode veel acties gehouden om geld in te zamelen voor het goede doel. De aardappel- en flessenactie waren een groot succes. En ze zijn nog niet klaar. De volgende actie staat alweer te wachten.

Aardappelactie
De aardappelactie van World Servants was een succes. In totaal is er 1.450 kg aan aardappelen verkocht en thuis bezorgd. Ook is er 50 kg aardappelen bij de voedselbank bezorgd. Deze actie heeft in totaal 900 euro opgebracht.

Flessenactie
De flessenactie bij de Jumbo┬┤s heeft 420 euro opgebracht. Dank voor het inleveren van de flessenbonnen. Wilt u nog nieuwe flessenbonnen inleveren? Dit kan tot en met 31 december bij de Albert Heijn aan de Kerkstraat.

High tea
Natuurlijk zijn er meer acties van de World Servants. Op zaterdag 16 januari bent u van harte welkom bij onze high tea. Tijdens de high tea kunt u genieten van diverse smaken thee en heerlijke hapjes. Ook zal er voor de geïnteresseerden een presentatie worden gegeven over de projecten van de afgelopen jaren en de aankomende projecten. Deze totaal verzorgde middag wordt gehouden in het Trefpunt, Nieuwe Schoolweg 5 in Glimmen van 14:30 tot 17:30 uur en kost 10 euro per persoon. Aanmelden kan nu via www.wsharen.nl