Tennisclinic voor senioren in Sorghvliethal

 

TennisVEENDAM – Op woensdag 6 januari 2016 organiseert de gemeente Veendam een clinic Dynamic Tennis voor senioren in de Sorghvliethal. Iedereen vanaf 50 jaar is van harte welkom.

Dynamic Tennis is een dynamische racketsport die in de sporthal wordt gespeeld. Tijdens Dynamic Tennis wordt techniek, tactiek en loopvaardigheid geoefend. Er wordt gespeeld met lichte rackets en ballen. Door het aangepaste materiaal en veld is de sport geschikt voor senioren. Zowel mensen die nog nooit getennist hebben als (oud) tennisspelers beleven veel plezier aan deze sport. De clinic vindt plaats van 13.30 – 15.00 uur in de Sorghvliethal aan het Jan Salwaplein 1 in Veendam. Rackets en ballen zijn aanwezig op deze middag.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag meedoen? Aanmelden kan tot en met 5 januari 2016 bij Petra van den Bosch op, t. 06- 1139 4301. U kunt ook een e-mail sturen naar: petra.vandenbosch@dekompanjie.nl. Deelname kost € 1,00 per persoon. Dit bedrag kunt u bij binnenkomst contant betalen. Het dragen van sportieve kleding wordt aanbevolen en het dragen van schone sportschoenen is verplicht.