Netwerkbijeenkomst toeristische ondernemers Vlagtwedde

VLAGTWEDDE-Op woensdag 10 februari 2016 vindt in Bistro De Urnenhoeve te Wedde vanaf 19.30 uur een netwerkbijeenkomst plaats voor toeristische ondernemers uit de gemeente Westerwolde i.o. Met deze bijeenkomst hopen de gemeenten Bellingwedde en Vlagtwedde deze ondernemers met elkaar in contact te brengen en samenwerkingsverbanden op gang te helpen. De avond is een vervolg op twee eerdere bijeenkomsten in 2015. Wethouders Bart Huizing van Bellingwedde en Giny Luth van Vlagtwedde openen de bijeenkomst. Ondernemers uit de toeristische sector zijn van harte welkom!

 Tijdens de avond geeft een Cittaslow Supporter uit de gemeente Borger-Odoorn een presentatie over hoe hij het keurmerk Cittaslow gebruikt voor zijn bedrijf. Aanwezige ondernemers kunnen daar inspiratie uit opdoen. Daarnaast is er aandacht voor de ondernemers zelf: wat zijn hun producten en welke ambities hebben zij? De Stichting Promotie Westerwolde, de Vereniging Toeristisch Westerwolde en de Gebiedscommissie zijn aanwezig en geven korte presentaties. De avond wordt afgesloten met een netwerkborrel.