Lichtmasten Leek vervangen door duurzame LED-verlichting

LEEK- Zoals eerder bekend is gemaakt, zijn de afgelopen maanden de lichtmasten langs de de Auwemalaan, Lindensteinlaan, Oldenoert, Nijenoertweg, Beetke van Rasquertstraat, Richterenlaan, Grietenij en Burgemeester van Waninglaan vervangen door duurzame LED-verlichting.

Inmiddels zijn alle lichtmasten geplaatst en is het dimprotocol in werking gesteld. De laatste verfijningen zijn deze week doorgevoerd. Voor meer inhoudelijke informatie wordt verwezen naar de gemeentelijke website.

Vanaf vrijdag 29 januari 2016 bellen enquêteurs van Tauw bv huis-aan-huis aan met enige vragen over deze nieuwe verlichting. Hierbij wordt uw medewerking gevraagd. De gemeente wil graag weten of er verbeteringen denkbaar zijn bij dit soort vervangingswerkzaamheden en verneemt graag of de nieuwe verlichting voldoet. Het dimregime kan per baanvak worden ingesteld en aangepast.

De resultaten van deze enquêtes zijn onmisbaar bij toekomstige vervangingen elders in de gemeente. De enquêteurs zijn duidelijk herkenbaar aan de bedrijfskleding, met duidelijke bedrijfsnaam van Tauw bv en hebben een bedrijfslegitimatie met pasfoto bij zich. Het vermelde bedrijfs-contactnummer kan gebeld worden bij twijfel.

De enquêtes worden uitgevoerd in de periode van 29 januari tot 10 februari. Indien u de enquête gemist heeft of niet woont aan de genoemde wegen, dan kunt u de vragenlijst ook digitaal invullen. De links voor deze enquête staan vermeld op de gemeentelijke website. Zie www.leek.nl en dan naar Actueel >> Projecten >> Openbare verlichting. De gemeente vindt alle reacties waardevol.