Rapunzel De Musical in Kielzog in Hoogezand

ETTEN-LEUR - In Theater de Nieuwe Nobelaer is de try-out geweest van de nieuwe musical 'Rapunzel' van Van Hoorne Entertainment. FOTO LEVIN DEN BOER - KWALITEITFOTO.NL
ETTEN-LEUR - In Theater de Nieuwe Nobelaer is de try-out geweest van de nieuwe musical 'Rapunzel' van Van Hoorne Entertainment. FOTO LEVIN DEN BOER - KWALITEITFOTO.NL
ETTEN-LEUR – In Theater de Nieuwe Nobelaer is de try-out geweest van de nieuwe musical ‘Rapunzel’ van Van Hoorne Entertainment. FOTO LEVIN DEN BOER – KWALITEITFOTO.NL

HOOGEZAND- Na zeven succesvolle Sprookjesmusicals, komt Van Hoorne Entertainment dit seizoen met de betoverende familievoorstelling Rapunzel De Musical. Op woensdag 17 februari is deze vrolijke  familiemusical te zien in het Kielzog in Hoogezand.

Sita, die eerder de rol van Assepoester vertolkte, zal te zien zijn als het mooie prinsesje met de magische, lange vlecht, dat wordt opgesloten in een toren. Ook het populaire tovenaarsduo Titus en Fien, gespeeld door Michael van Hoorne en Esther van Santen, keren terug in deze voorstelling en staan wederom garant voor hilarische scenes. Rapunzel De Musical is hét familiesprookje vol vrolijke muziek, prachtige decors en kostuums en vooral heel veel humor.

Van Hoorne Entertainment zorgt dit seizoen wederom voor een totaalbeleving die verder gaat dan de voorstelling alleen. Zo krijgen de gasten na elke voorstelling de kans om alle acteurs in het echt te ontmoeten tijdens een uitgebreide Meet & Greet. Ook kunnen de gasten tijdens de Meet & Greet nog nagenieten tijdens het Prinsen en Prinsessenbal.

Verkleedwedstrijd
Kinderen die verkleed komen maken kans op een sprookjesachtige prijs welke op het podium wordt uitgereikt.

Woensdag 17 februari, aanvang 15:00 uur, Kielzog Theater, Gorecht Oost 157, Hoogezand. Kaartprijs €18,00. Reserveringen: www.kielzog.nl of telefonisch: 0598 – 373 777. Exclusief reserveringskosten. Kijk voor meer informatie op www.RapunzelDeMusical.nl.