Stadskanaal doet mee aan Vrijwilligersprijs

STADSKANAAL- Als waardering en stimulans voor vrijwillige inzet stellen gemeente Stadskanaal en Rabobank Zuid Oost Groningen jaarlijks aan organisaties de vrijwilligersprijs beschikbaar. Deze prijs wordt nu verbonden aan het thema: laten zien wat je doet. Om daarmee nieuwe vrijwilligers te inspireren en aan te moedigen mee te doen, de toegankelijkheid van vrijwilligerswerk vergroten, zodat iedereen kan meedoen.

Deze maand wordt de nieuwe opzet van de vrijwilligersprijs geïntroduceerd. Verenigingen en maatschappelijke instellingen zijn uitgenodigd om in februari hun activiteiten in beeld te brengen, bijvoorbeeld met een ‘you tube’ filmpje .

De meest inspirerende bijdrage wordt beloond met de vrijwilligersprijs: een bedrag van maar liefst € 1000. Daarnaast zijn er drie stimuleringsprijzen van elk € 250. Organisaties kunnen tot 1 maart hun bijdrage sturen naar het VIP! Stadskanaal (vip.stadskanaal@welstad.nl). De winnende bijdrages worden bekend gemaakt – en natuurlijk ook vertoond – tijdens de vrijwilligersavond op 10 maart.