Maartenscollege Haren in actie voor Duinkerken

HAREN- In het Franse plaatsje Duinkerken “wonen” op dit moment zo’n 3000 vluchtelingen en 250 kinderen. Zij leven daar onder erbarmelijke omstandigheden. Blubber maakt het terrein onbegaanbaar, warm water ontbreekt, toiletten zijn er te weinig, mensen zijn of worden ziek!

Leerlingen en medewerkers van het Maartenscollege zetten zich deze weken in om nieuw ondergoed, thermosokken en desinfectiegels in te zamelen die direct zullen bijdragen aan droge voeten en een verbeterde hygiëne. Family on a Mission, een stichting uit Amsterdam,  zal deze op 13 februari aanstaande persoonlijk onder de mensen verdelen.

Mocht u een bijdrage willen leveren? Deze kunt u nog tot 11 februari langsbrengen bij de receptie van het Maartenscollege. Kijk voor meer informatie op onze Facebook pagina www.facebook.com/maartensinactie.