v.v. Damacota legt Johan Postma vast als hoofdtrainer voor komend seizoen

NIEUWE PEKELA – v.v. Damacota heeft Johan Postma vastgelegd als nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2016-2017.

“De keuze voor Johan Postma als hoofdtrainer voor de hoofdmacht van Damacota is een logische keuze”, aldus de kersverse voorzitter Kor Halmingh. “Johan was de afgelopen seizoenen al assistent van de huidige trainer Henk van der Vlag die na drie jaar trainerschap van Damacota een geweldig team achterlaat vol potentie.

Johan Postma heeft de meeste spelers al eerder onder zijn hoede gehad in de jeugd van de club. Halmingh ziet dan ook een vertrouwd gezicht die de jeugdige ploeg nog een stapje verder kan brengen. “Het is aan Johan en zijn mannen om komend seizoen de groei te laten zien en daar hebben we als vereniging het volste vertrouwen in!”, besluit de voorzitter.

damacota

Op de foto nieuwe voorzitter Kor Halmingh en toekomstig hoofdtrainer Johan Postma.