Uniek concept: ‘Het Laatste Tafeltje brengt restaurant en consument samen’

GRONINGEN – Een nieuw in Groningen geboren horecaplatform, Het Laatste Tafeltje, wordt vandaag gelanceerd. Dit unieke concept zorgt ervoor dat restaurants hun laatste tafels gevuld krijgen en dat consumenten tegen aantrekkelijke prijzen uit eten kunnen gaan.

Zelfs de beste restaurants hebben zo nu en dan lege tafels. Via Het Laatste Tafeltje kunnen consumenten hier sinds vandaag voordelig van profiteren. Dit horecaplatform serveert namelijk diverse last-minute aanbiedingen, waarvan je als consument alleen op de dag zelf kunt genieten.

Deze unieke vorm van last-minute aanbiedingen resulteert voor de consument in leuke deals, zoals stevige korting op een driegangen menu, een wijnarrangement, kinderen gratis of een voordelige lunch. Aan de andere kant zorgt het voor gezellige vulling bij restaurants wanneer dat nodig is, en sturing op de dag zelf als reserveringen uitblijven. Van de keuken wordt zo optimaal gebruik gemaakt.

Vanaf nu altijd voordelig last-minute tafelen. Wat je reden ook is!

Heb je geen zin om te koken vanavond? Wil je eens op een voordelige manier kennismaken met wijn & spijs, of met een bijzonder gerecht? Wil je iemand verrassen, of ben je de afhaalmaaltijden gewoon zat? Welke reden je ook hebt, vanaf nu is er elke dag ruime keus in last-minute aanbiedingen van restaurants bij jou in de buurt! Scoor snel jouw aanbieding op hetlaatstetafeltje.nl.

Economische stimulans

Naast een economische stimulans voor de horeca en een besparing voor de consument, levert Het Laatste Tafeltje ook een impuls aan de economie van Groningen. Zo zijn er binnen een maand direct vijf arbeidsplaatsen gecreëerd, en dat wordt vanaf begin februari waarschijnlijk zeer snel uitgebreid naar meer.

Het Laatste Tafeltje is een initiatief van het stad-Groninger Dagpas.nl, dat in 2011 is gelanceerd en inmiddels in Groningen dagelijks al meer dan 20.000 geïnteresseerden bereikt.