Bas Kwakman te gast in de serie ‘Naked Lunch’

GRONINGEN – Bas Kwakman schuift donderdag 18 februari aan in de serie ‘Naked Lunch’. Tijdens een stevige lunch zal presentator Rense Sinkgraven de schrijver, kunstenaar én directeur van Poetry International Rotterdam alles vragen over zijn liefde voor boeken, kunst, muziek en films.

Over Bas Kwakman

Bas Kwakman (1964) is opgeleid als beeldend kunstenaar en docent kunstgeschiedenis. Na aanvullende studies op het gebied van Marketing en Cultureel Management werkte hij als organisator en manager bij diverse culturele instellingen in Rotterdam.

Vanaf 2003 werkt Kwakman als artistiek en zakelijk directeur bij Poetry International Rotterdam. Hij publiceert regelmatig in Nederlandse en internationale uitgaven over beeldende kunst en poëzie. In 2012 verschenen verhalen en tekeningen van zijn hand in Queens of the Secret Garden en in 2014 verschenen zowel Stemmen op Papier over de uitgaven van Poetry International, als Een Stem van Paardenhaar over een reis door Mongolië. Momenteel werkt Kwakman aan een collectie hotelkamertekeningen en -verhalen.

Op donderdag 18 februari schuift Bas aan tafel bij Rense Sinkgraven voor een lunch en een goed gesprek. Wat is zijn favoriete kunst, welk boek raakt hem, welke muziek weet hem te ontroeren, welke film maakte een onuitwisbare indruk? En natuurlijk zal het ook gaan over Kwakmans kunst die te bewonderen is bij de expositie Dubbeltalent – De Rijke Buit van 28 januari tot en met 18 maart 2016 in de Groninger Forum Bibliotheek, locatie Oude Boteringestraat 18.

Naked Lunch: Bas Kwakman
Donderdag 18 februari, 12.30 uur
Groninger Forum, locatie Oude Boteringestraat 18, Groningen
Gratis entree

 

Foto door: Marcel Veldman