Spetterende middag voor senioren in Veendammer zwembad Tropiqua

VEENDAM – Op maandag 22 februari 2016 vindt de volgende maandelijkse sportactiviteit voor senioren plaats. Deze maand staat er een zweminstuif in zwembad Tropiqua op het programma. Iedereen vanaf 55 jaar is van harte uitgenodigd voor deze sportieve middag in zwembad Tropiqua.

Workshops

De middag wordt georganiseerd door de gemeente Veendam. U kunt deze middag tussen 14.00 en 15.30 uur deelnemen aan verschillende activiteiten in het water. Er is een workshop Aquabootcamp en een workshop Fifty Fitt. Tussendoor kunt u nog even wat baantjes trekken of ontspannen in het bubbelbad.

Kosten

Deelname aan de zweminstuif kost € 2,- per persoon (dit is inclusief entree zwembad). De kosten voor het gebruik van een kluisje zijn eenmalig € 0,20. Het gebruik van een consumptie na afloop of tijdens de instuif is voor uw eigen rekening.

Meedoen?

Heeft u zin gekregen in deze spetterende middag? Meldt u zich dan vóór vrijdag 19 februari 2016 aan door te bellen met 06 – 11 39 43 01 of te mailen naar petra.vandenbosch@dekompanjie.nl. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u uiteraard ook altijd bellen.