Horecatoppers van het Noorderpoort binden de culinaire strijd aan met vakbroeders in Assen

Stadskanaal Noorderpoort open dag-33

GRONINGEN/ASSEN – Van 15 tot en met 17 februari gaan studenten van Noorderpoort Gastvrijheid & Toerisme de culinaire strijd aan met andere vak professionals tijdens het HorecaEvenTT in Assen. Het HorecaEvenTT wordt 15, 16 en 17 februari georganiseerd in de TT-Hal in Assen.

Studenten van Noorderpoort Euroborg Gastvrijheid & Toerisme spelen een grote rol in de organisatie. Zij geven uiting aan hun vakmanschap en zorgen ervoor dat tijdens het evenement dagen de culinaire topwedstrijden in goede banen worden geleid.

Studenten Noorderpoort gaan de strijd aan

Daarnaast nemen studenten van Noorderpoort ook deel aan diverse kook- en gastvrijheidswedstrijden die in de TT-hal in Assen worden georganiseerd. Vorig jaar zijn Noorderpoortstudenten Wouter Stensen en Niels te Vaanhold hierbij in de prijzen gevallen.

Leermeesterplein op de beurs

Het HorecaEvenTT staat in het teken van inspireren, motiveren, prachtige demonstraties. Zowel Noorderpoort als de vier ander Noordelijke ROC`s zullen met hun leermeesterplein weer aanwezig zijn op deze beurs met onder andere Barista wedstrijden en verkiezingen van leermeester van het jaar.