Jeugdwerkgroep Muntendam maakt Carnavalsdisco tot een groots feest

MUNTENDAM – Afgelopen vrijdag 12 februari werd er een carnavals-disco georganiseerd door de Stichting Jeugdwerkgroep Muntendam. Deze werd zoals altijd gehouden in de Kelder het dorpshuis “de Menterne”, te Muntendam.

De muziek werd verzorgd door de eigen Dj`s van de Jeugdwerkgroep. De carnavalsdisco was bedoeld voor de Basisschooljeugd. Het was twee jaar geleden dat er door de Stichting Jeugdwerkgroep een carnavalsdisco georganiseerd werd en dat was te merken ook. Wat een grote opkomst! Er waren meer dan honderd kinderen aan het hossen en dansen, zelfs de polonaise werd niet vergeten. Vele ouders bleven kijken want het was een mooie vertoning.

De meeste kinderen kwamen verkleed. Zo waren er wel 5 Elsa`s en 1 Anna, drie politieagenten en een brandweerman. Belle was er 2 keer maar zonder beest. Er waren 3 Spidermannen, twee piraten en zelfs Darth Vader was twee keer komen opdraven. Heksen, elfjes en prinsessen waren met elkaar aan het dansen en zingen. Kortom teveel om op te noemen.

Ook dit keer waren er weer prijzen voor de diegene doe het mooist verkleed waren. Deze winnaars werden gekozen door een onafhankelijke jury. Deze jury vond het een moeilijke keuze maar kwam uiteindelijk tot de volgende winnaars: 1e Tess Abee als Spiderman, 2e Sem Kok als piraat en op de 3e plaats Bo Frikken als kikker. Volgens de jury was iedereen uiteindelijk winnaar want alle kinderen hadden een groot feest.