Zaalvoetbal in Veendam wijkt komende week uit naar Wildervanckhal

Finale zaalvoetbaltoernooi Scheemda 3 januari 2015

VEENDAM – Op vrijdag 4 maart wordt er eenmalig in de Wildervanckhal gespeeld, omdat op maandag 29 februari wordt begonnen met de reparatie van de vloer en daar dus niet gespeeld kan worden. De teams worden komende week verdeeld over de zalen in Veendam en Wildervank.

In de hoofdklasse blijft Galacticos 1 bovenaan staan door met moeite te winnen van Wilsumer Chalets met 4-5. Wilsumer Chalets had wel een punt verdient en dat kwam mede door het slechte spel van Galacticos, waar D. Feiken trouwens een mooie goal maakte van zeker 15 meter afstand. Bij Galacticos kreeg Bahceci 2 x geel en dus rood en is nu de komende twee wedstrijden geschorst wat een aderlating is voor coach J. Bos.

TTK liet weer punten liggen door gelijk te spelen met 2-2 tegen een strek spelend Draaijer Schilders dat geen wissels had en het lijkt erop dat TTK niet kan winnen van teams zonder wissels. Futsal Topbrands is ook nog kanshebber voor de titel door te winnen met 4-8 van Beautysalon Jannie dat bij winst op gelijke hoogte was gekomen met TTK. Sandra’s Hairstudio verraste Sportplein door met 4-5 te winnen. Sportplein dacht dat de buit binnen was, maar daar dacht de tegenstander toch anders over en ging uiteindelijk met de punten naar huis.

Osman Gazi won in de eerste klasse met 3-5 van Galacticos 2 en staat nu zes punten voor op Autobedrijf Smid, maar wel met een wedstrijd meer gespeeld. Beste Hypotheek hielp Osman Gazi door met 3-2 te winnen van MF Shipping en kan daar door het kampioenschap vergeten, maar promotie blijft mogelijk. Riklis Karto Hair verliet de laatste plaats door met 4-2 te winnen van Xelvin Techn. Detach.

In de tweede klasse won Kuko Kozijnen met moeite van OLRO Workwear. Het werd 4-6 en het breekpunt was toen er een speler van OLRO Workwear op de grond lag en er niet werd gefloten en ook niemand de bal over de zijlijn speelde ging een speler van Kuko Kozijnen er met de bal van door en scoorde en was de wedstrijd beslist. Werkmax verloor met 6-5 van SWO Veendam en staat Kuko Kozijnen nu los van de achtervolgers. Dofine won van Calker/Heikens met 8-4 en staat nu gelijk met Werkmax. De Woldstreek – Kruit en Kramer werd 3-3 en Kruit en Kramer blijft daarmee in de onderste regionen staan.

Riviëra United won met 12-2 van SCA Hygiëne in de derde klasse en staat drie punten los en een wedstrijd minder gespeeld dan de nummer twee. Bareveld won met 9-6 van Fc. Titanium. Smurfit/Kappa had geen moeite met SC Wiebri en won met 10-3. JW Bouw-Galacticos 3 werd 4-2 en daarmee blijft Galacticos laatste.
In de vierde klasse won Team 49 ers voor de tweede keer op rij. Nu werd koploper Pizza in the Box aan de zege kar gebonden. Het werd 4-2 en daarmee is de spanning weer helemaal terug in deze klasse.

In de Winkler Prins Competitie gaan na vier wedstrijden drie teams aan kop met twaalf punten uit vier wedstrijden. Jopie Fc dat niet speelde kreeg gezelschap van Fc. Poster en FC. Doner. Fc Doner won met 15 -1 van Blsack Boys en daar scoorden Schomaker en Rosies elk vier van. Fc. Poster won van Qawi met 5-2 en Bosgraaf maakte er vier van de vijf. Zvv Muntendam staat vierde met drie punten minder en won deze keer met 5-0 van WP Galaxy dat de jongste team heeft, maar leuk speelt en met veel plezier. H2 Allstars-Maiden werd 5-1 en Koetse scoorde er drie. Rosies van Fc. Doner en Bosgraaf en Hut van Fc. Poster zijn met 14 doelpunten topscoorder tot nu toe.

Volgende week wordt er nog gespeeld en dan hebben de leerlingen twee vrijdagen geen wedstrijden.