TEDxGroningen: ‘Ervaar het live op 14 april 2016 in De Stadsschouwburg’

GRONINGEN – TEDxGroningen 2016 gaat niet om alleen grootse ideeën, maar om ideeën die de wereld blijven inspireren en aanzetten tot inspiratie of actie. Kleine acties kunnen namelijk leiden tot grootse veranderingen in de huidige samenleving.

In het Engels staat dit fenomeen bekend als The Ripple Effect. Dit is tevens het thema van TEDxGroningen 2016 dat gehouden wordt op 14 april 2016 in De Stadsschouwburg van 12:30 tot 19:30 uur. Er is de mogelijkheid om aan te sluiten voor een diner. Het evenement is onafhankelijk georganiseerd met een licentie van TED en zal bestaan uit zowel lokale sprekers en TED Talk videos. Ben je geïnteresseerd in het live evenement? Meld je dan hier aan voor TEDxGroningen.

Het doel van TEDxGroningen is om de gemeenschap bij elkaar te brengen door middel van een reeks inspirerende verhalen van sprekers uit de gemeenschap. Dit jaar wordt TEDxGroningen voor de derde keer in Groningen gehouden. Het thema van dit jaar herinnert ons er aan hoe een kleine actie kan leiden tot een groots en wereld effect, waar individuen en groepen luisteren naar nieuwe innovaties en ideeën.

Kom ook en luister naar de ideeën van anderen, deel jouw ontluikende ideeën en werk mee aan een betere toekomst. Voor meer informatie over TEDxGroningen kun je de website tedxgroningen.com bezoeken, maar ook kun je alle details van het evenement volgen op Twitter en Facebook.