Vismarkt wordt ‘Pink Plaza’ tijdens GasTerra Ladiesrun Groningen

Groningen, Vismarkt 20-20a;

GRONINGEN – Sportieve dames kunnen zich weer inschrijven voor de GasTerra Ladiesrun Groningen. Op zondag 12 juni 2016 vindt de negende editie plaats.

De Ladiesrun is hét jaarlijks terugkerend loopevenement voor vrouwen waar je kunt kiezen uit vier afstanden; 2,5 km, 7,5 km en 10 km. Meedoen is als een dagje uit, met sportiviteit én entertainment.

De start- en finishlocatie is nieuw dit jaar: de Vismarkt wordt omgebouwd tot Pink Plaza met onder andere een DJ, masseurs en verschillende standjes. Met deze nieuwe start- en finishlocatie wordt het nog leuker om mee te doen!

Business Run

De Business Run is een onderdeel speciaal voor vrouwen uit het bedrijfsleven. Een team bestaat uit minimaal drie en maximaal vijf ladies. Bedrijven kunnen mee doen aan de 5 km. De drie snelste bedrijven winnen een prijs.

Pink Ribbon

Dames kunnen met hun deelname aan de GasTerra Ladiesrun Groningen 2016 ook een goed doel steunen. Alle donaties gaan naar Pink Ribbon. Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en lange termijn effecten van borstkanker.

Inschrijven kan via www.ladiesrungroningen.nl