Wethouder Jaap Hoekzema van Winsum dient ontslag in

WINSUM – Wethouder Jaap Hoekzema van Gemeentebelangen Winsum heeft vanochtend de burgemeester Rinus Michels laten weten dat hij met onmiddellijke ingang zijn functie neerlegt als wethouder van Winsum.

Wethouder Hoekzema: “Ik stop om persoonlijke redenen en ik heb op dit moment ook geen behoefte om dit nader toe te lichten. Dat komt wellicht op een later moment”. Burgemeester Rinus Michels: “Het college respecteert, maar betreurt het besluit van de wethouder. Wij kijken terug op een goede samenwerking en wensen Jaap Hoekzema het allerbeste voor de toekomst”.

Hoekzema is in totaal bijna 6 jaar wethouder en 13 jaar raadslid geweest. Hij was verantwoordelijk voor de portefeuilles ruimtelijke ordening, economie, sport, recreatie en toerisme.