Thijmen en Stan Sibma uit Blijham damkampioen bij pupillen en welpen

BLIJHAM/WINSCHOTEN – Woensdagmiddag 24 februari vonden in het gebouw van SV Bovenburen in Winschoten de persoonlijke kampioenschappen dammen voor basisschoolleerlingen in de gemeente Bellingwedde en Oldambt plaats.

Hierbij was de jeugd ondergebracht in twee groepen namelijk de welpen groep 4 t/m 6 en de pupillen groep 7/8. Bij de welpen pakte de 9 jarige Stan Sibma uit Blijham de titel voor de 10 jarige Demi Peters uit Bad Nieuweschans en 3e Julia Paardekooper uit Nieuwolda.

Bij de pupillen ging de titel naar de 10 jarige Thijmen Sibma uit Blijham, 2e Merel Sibma (11) uit Blijham en 3e werd Cayn Nomden (11) uit Winschoten. De jongens en meisjes ontvingen na afloop de prijzen uit handen van Ben Haan als voorzitter van de organiserende Damclub Winschoten.