Kameraadschap Noord-Nederland organiseert demonstratie tegen asielzoekers in Winschoten

WINSCHOTEN – Na eerdere acties in Beerta en Oude Pekela demonstreert het Kameraadschap Noord-Nederland zaterdagmiddag in Winschoten tegen het asielbeleid. De groepering heeft mensen heeft op Facebook mensen opgeroepen om vanaf 13:00 uur naar het station in Winschoten te komen.

Kameraadschap Noord-Nederland wil een tegengeluid laten horen en de ‘asiel-invasie’ in Oost-Groningen een halt toeroepen. Volgens de organisatie loopt de asielproblematiek uit de hand en blijven mensen wegkijken. Ze hopen op deze manier meer aandacht te krijgen voor wat de groep beschrijft als een ‘groot landelijk probleem van asielmisbruik’. Zo’n honderd mensen hebben op Facebook toegezegd te komen.

De eerdere demonstraties zijn zonder noemenswaardige problemen verlopen.