Google nodigt naast ondernemers ook studenten uit in de Digitale Werkplaats

GRONINGEN – De Suikerfabriek in Groningen huisvest op 14 en 15 maart de Digitale Werkplaats voor ondernemers. Ruim 1300 ondernemers hebben zich inmiddels aangemeld voor het initiatief dat door Google is georganiseerd.

Naast de ondernemers nodigt Google in Groningen nu ook studenten uit om deel te nemen aan de Digitale Werkplaats, waarbij de nadruk ligt op digitale vaardigheden voor de toekomst. Op 16 maart zal er daarom een halve dag worden georganiseerd speciaal voor studenten van het MBO, HBO en Universiteit in de omgeving van Groningen. Studenten kunnen zich aanmelden via g.co/digitalewerkplaats.

De Digitale Werkplaats voor studenten bestaat uit gratis sessies waarbij studenten op een praktische en laagdrempelige manier digitale vaardigheden krijgen aangereikt die ze kunnen toepassen in het werkende leven dat ze tegemoet gaan. De onderwerpen die aan bod komen hebben betrekking op online zichtbaarheid en meten is weten.

Informatie over de Digitale Werkplaats in Groningen voor ondernemers is hier

te vinden.