Groningen viert Complimentendag op de Grote Markt

De Martinitoren en de oostzijde van de Grote Markt in Groningen

GRONINGEN – Een goed initiatief om de Groningers een hart onder de riem te steken in moeilijke tijden. Dinsdag 1 maart is het Complimentendag in de stad en dat vraagt om aandacht.

Straattheatergroep Auth&Tiek gaat op de Grote Markt aan willekeurige voorbijgangers complimenten uitdelen. Omdat complimenten soms lastig te onthouden zijn, worden ze ook uitgeschreven meegegeven. Dit zodat er altijd met een glimlach teruggekeken kan worden op een mooi moment.

Complimentendag is een jaarlijks terugkerend initiatief van de acteurs van Auth&Tiek. De theatergroep staat bekend om hun interactieve straattheater waarbij de nietsvermoedende passanten vrolijk mee worden getrokken in het verhaal.