KTP Nieuw Roden maakt zich op voor de Eredivisie U-18 en zoekt talentvolle dames

LEEK/NIEUW-RODEN – Het is nog gaande, toch kan het debuutseizoen in de Eredivisie niet meer stuk voor KTP Nieuw Roden. De dames, die het Sportcentrum in Leek als thuishaven hebben, bezetten momenteel een plek in de top van de Eredivisie en maken nog altijd kans op het kampioenschap.

Gedurende het seizoen heeft het team veel gebruik gemaakt van jong en aanstormend talent. Dat is ook de KNVB niet ontgaan. Daarom wordt er vanaf september gestart met een Eredivisie onder-18 competitie waar een aantal van de huidige Eredivisionisten aan mee zal doen.

Op die manier kan talent op een leuke basis competitieve wedstrijden spelen. Hierdoor krijgen de aanstormende selectiespelers hun eigen podium, gelijkwaardig aan die van het eerste team.

Wil jij ook zaalvoetballen?

Binnen de club Nieuw Roden is al enige tijd aandacht voor een dergelijke talentenpool. Het initiatief van de KNVB sluit dan ook helemaal aan bij de benadering van Nieuw Roden. In de komende periode zullen er een aantal kennismakings- cq selectietrainingen worden georganiseerd met als doel om volgend seizoen met een op elkaar ingespeeld team de competitie te starten.

De trainingen zijn gepland op dinsdagavonden 8, 15 en 22 maart in de Rodenburghal te Leek. Tijdens deze trainingsavonden zal er getraind worden met de dames van KTP Nieuw Roden en zal je door hen sportief worden uitgedaagd. Selectiespeelsters van het Eredivisie U18 team krijgen daarnaast de kans om een buitenlands zaalvoetbal avontuur aan te gaan: KTP Nieuw Roden gaat het weekend van 11 en 12 juni in Italië een internationaal toernooi spelen, waar jij dus bij kunt zijn.

afficheU18

Wil jij kennismaken met KTP Nieuw Roden én kans maken om volgend jaar in de Eredivisie te spelen?, meld je dan nu aan via onze facebookpagina: d.m.v. een FB berichtje of stuur een mailtje naar: futsaldames-vvnieuwroden@ziggo.nl. Meer informatie is te vinden op de website: www.ktpnieuwroden.nl