Leekster Eagles verliezen doelpuntrijk duel

DEN HAAG – De Leekster Eagles mochten vrijdagavond op bezoek bij Arentsburg in Den Haag. De ploeg van trainer Bas Lulofs is inmiddels afgegleden naar de grijze middenmoot en probeert het seizoen met goede resultaten nog enige kleur te geven.

Dat leek in de eerste helft te lukken. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd en maakten er een doelpuntrijke wedstrijd van. Vijf keer kwamen de Eagles op voorsprong, vijf keer maakte Arentsburg gelijk. Met een 5-5 ruststand tot gevolg.

Na rust nam Arentsburg het initiatief en scoorde als eerste. Het vertrouwen groeide en ze zagen kansen. Ze wisten deze te benutten tot de 9-5. Met Handrit Hoxhaj als vliegende keep konden de Eagles de 9-6 maken waarna Arentsburg de 10-6 op het scorebord neerzette. De adelaren konden daarna nog terugkomen tot 10-8 waarna de zoemer ging en de wedstrijd gespeeld was.