Nieuwe Pekela loopt voor onderzoek naar kanker

NIEUWE PEKELA – De samenloop voor Hoop Pekela 2016 vindt dit jaar plaats in het Boekhoven wandelpark in Nieuwe Pekela. Tijdens dit 24-uur evenement op 18 en 19 juni wordt geld opgehaald voor het onderzoek naar kanker. 

Teams zullen in estafettevorm de volle 24 uur rondlopen op een parcours. Naast het parcours vindt een (informatie)markt plaats, treden artiesten op, en vinden er andere acts plaats. Dit gaat onder het motto “Pekela loopt mee en staat stil bij kanker”. Wij willen echter alle inwoners van (Oost-)Groningen uitnodigen met ons mee te lopen.

Om belangstellenden informatie te geven vinden een aantal informatieavonden plaats. De volgende zal op 17 maart zijn. Deze avond wordt georganiseerd in de kantine van v.v. Damacota. Zij zijn gevestigd op het Burgemeester Boekhoven sportpark, wat zich in de directe omgeving van het wandelpark bevindt. De kantine is bereikbaar via het adres Rondweg 4, Nieuwe Pekela. De deuren gaan open om 19.15 uur. De avond begint om 19.30 uur.