Snuffelen op de Collectiezolder van het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum

ZUIDBROEK – Aanstaande zaterdag 5 maart kan er weer naar hartenlust gesnuffeld worden in de grote collectie spoorwegspullen van het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum. De collectie bestaat onder meer uit een groot aantal verzamelingen, zoals bijvoorbeeld spoorwegpetten, boeken en kleding.

Veel van de voorwerpen zijn standaard niet in het museum te vinden maar liggen opgeborgen in het depot van het museum.

Bent u benieuwd welke spullen het museum zoal heeft, behalve de vaste en wisselende expositie? Kom dan eens kijken in het depot. Het depot bevindt zich in het museum en is elke eerste zaterdag van de maand open voor bezoekers.

Heeft u thuis nog spoorweggerelateerde voorwerpen die in het museum goed tot hun recht komen? Het museum is doorlopend op zoek naar aanvulling voor de collectie.

Het NNTTM is eigenaar van het geheel herstelde monumentale Waterstaatstation 3e klasse uit 1865. In het station bevindt zich het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum. Het museum is iedere zaterdag en zondag te bezoeken op de Stationsweg 5 in Zuidbroek, geopend van 10.00 tot 17.00 uur en daarnaast voor groepen op afspraak.