Menterwolde gooit hoge ogen bij onderzoek digitale dienstverlening

MENTERWOLDE – de gemeente Menterwolde heeft een mooi resultaat behaald bij het onderzoek naar de digitale dienstverleningen van de Nederlandse gemeente. Landelijk staat de Groningse gemeente op de 44ste plaats. Na Oldambt is Menterwolde de best scorende gemeente in de Provincie.

Het onderzoek is uitgevoerd door Deloitte in opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken. In totaal zijn er 393 gemeenten beoordeeld door Deloitte.

Menterwolde gaat ook de komende tijd fors inzetten op de doorontwikkeling van de digitale dienstverlening. Vanaf 1 januari is er een nieuw E-loket gelanceerd, dit met het oog op de komende herindeling met de gemeenten Hoogezand-Sappemeer en Slochteren. De gemeente wil ook na de herindeling zijn burgers en ondernemers voorzien van een volwaardig digitale dienstverlening.