Derde editie Sightseeing Run door Veendam: “Broez’n deur andermans Hoez’n”

VEENDAM – In 2014 had Veendam de primeur van de eerste Sightseeing Run van Nederland. De Sightseeing Run “Broez’n deur andermans Hoez’n” is een recreatieve hardloopwedstrijd waarbij deelnemers dwars door een aantal gebouwen en bezienswaardigheden lopen.

Op zaterdag 20 augustus 2016 vindt de derde editie in Veendam plaats. De inschrijving is geopend en de aanmeldingen stromen alweer binnen!

Programma

De start en finish zijn net als vorig jaar voor het gemeentehuis op het Raadhuisplein. Om 13.30 uur starten de kinderen van de Kidsrun met een kort rondje door het centrum. Om 14.00 uur starten de deelnemers van de tien kilometer en om 14.10 uur de deelnemers van de vijf kilometer.

Inschrijven

Meedoen aan deze ludieke hardloopwedstrijd in Veendam? Inschrijven kan via www.veendam.nl/sport of via www.facebook.com/sightseeingrunveendam. Deelname aan de vijf kilometer kost € 5,00. De kosten voor de tien kilometer bedragen € 7,50.

Deelnemen in een team is ook mogelijk. Een team mag uit maximaal tien lopers bestaan en alle teamleden moeten dezelfde afstand lopen. Als team betaal je voor de vijf kilometer € 40,00 en voor de tien kilometer € 60,00. Opgeven voor de Kidsrun kan pas vanaf 1 juli 2016.