Erwin van de Looi passeert De Leeuw, Hoesen en Rusnak tegen PSV

GRONINGEN – FC Groningen-trainer Erwin van de Looi lijkt tegen PSV met een andere aanval te beginnen dan tegen FC Twente. Alleen Oussama Idrissi is in de basiself blijven staan. Tenminste, als we de opstelling uit de laatste training mogen geloven.

Tijdens de drukbezochte training zagen de toeschouwers Michael de Leeuw, Danny Hoesen en Albert Rusnak met de reserves meedoen. Hun plek werd ingenomen door Alexander Sørloth, Juninho Bacuna en de herstelde Bryan Linssen.

FC Groningen mag zaterdagavond in de Euroborg proberen de slechte serie van drie nederlagen op rij te doorbreken. Dat moet waarschijnlijk zonder Rasmus Lindgren. De Zweed ontbrak vrijdag op de training door ziekte. Kasper Larsen neemt bij afwezigheid van Lindgren zijn plek centraal achterin in.

De vermoedelijke opstelling: Padt; Hateboer, Reijnen, Larsen, Burnet; Tibbling, Bacuna, Maduro; Idrissi, Linssen, Sørloth.