Zwemschool Henny de Groot geeft zwemlessen in Vlagtwedde

VLAGTWEDDE – Zwemschool Henny de Groot begint van de opening van het zwemseizoen met verzorgen van de zwemlessen in zwembad Moekesgat in Ter Apel en zwembad Barkhoorn te Sellingen.

Deze keuze is gemaakt door de gemeente Vlagtwedde in het kader van harmonisatie en vernieuwde ontwikkelingen waar de gemeente op inspeelt. Een extra dienstverlening naar inwoners is dat er voortaan ook zwemlessen op zaterdag worden gegeven.

Zwemschool Henny de Groot verzorgt reeds de zwemlessen in Parc Emslandermeer (Vlagtwedde). De tarieven en manier van aanmelden voor de zwemlessen blijven ongewijzigd.

Voorverkoop zwemabonnementen

Op 1 maart is de voorverkoop van zwemabonnementen van start gegaan. De voorverkoop duurt tot 5 april. Na deze datum zijn abonnementen en leskaarten alleen nog verkrijgbaar aan de kassa van het zwembad tegen het seizoentarief. De zwemabonnementen zijn te verkrijgen via de gemeentelijke website of aan de balie van het gemeentehuis. Meer informatie, waaronder de prijzen van de abonnementen, is te vinden op vlagtwedde.nl.