Bewust Oost Groningen blij met nieuw boek Anita Boom van Doorn

VLAGTWEDDE – Op donderdag 17 maart presenteert en signeert Anita Boom van Doorn haar boek ‘Gelukkig met geld’ in Zaal 12 te Vlagtwedde.

Bewust Oost Groningen is verheugd dat één van haar leden wederom een boek heeft opgeleverd en hoopt op veel belangstelling voor de boekpresentatie.

Het Boek

“Geld maakt gelukkig impliceert dat men blij wordt van veel geld. Gelukkig met geld, betekent dat geluk en bezieling al aan het geld vastkleeft, los van hoeveel het is of waar het aan uitgegeven wordt”, aldus de schrijfster. “Dat vraagt om een andere denkwijze. Het resulteert in een andere houding tegenover geld. Het opent een deur die eerder gesloten was. En daar waar de mens de houding verandert ten opzichte van geld, kan geld een andere betekenis gaan krijgen en kan het makkelijker gaan stromen in het menselijk bestaan.”

De auteur

Over Anita Boom Van Doorn
Anita is auteur en facilitator. Dit boek is haar derde boek op een rij. Andere titels zijn: “Love. The becoming of me” en “Leven in de Nieuwe Energie”. Zij faciliteert mensen in binnen- en buitenland om bezield te leven. Zij is daarbij gespecialiseerd in bewust ademwerk, geboorte- en stervensbegeleiding, bezield ouderschap, energetisch management en begeleiding van de steeds bewuster wordende mens.

De presentatie kan bezocht worden in Zaal 12, Wilhelminastraat 37 te Vlagtwedde op donderdag 17 maart. Belangstellenden zijn welkom vanaf 19:00 uur, aanvang 19:30 uur. De entree bedraagt € 3,- per persoon