Nieuwe woonlocatie voor begeleid wonen in Oude Pekela

OUDE PEKELA – Oude Pekela heeft er een nieuwe woonlocatie bij voor jongeren die begeleid wonen. Hier leren zij van 18 jaar zelfstandig(er) wonen in een beschermde woonomgeving.

De hulpverleners van Connecting Hands bieden begeleiding bij administratieve en huishoudelijke taken, het vinden van passend werk en/of een opleiding en het aanleren van structuur. De begeleiding is op gezette tijden aanwezig en stelt samen met de jongere doelen op. Wanneer bewoners uitstromen naar een zelfstandige woonruimte kan Connecting Hands ambulante hulp bieden. Direct naast de woonlocatie zijn behandelaars van de GGZ-instelling INTER-PSY gehuisvest, welke met Connecting Hands samenwerken.

Tijdens de Nationale week van de Zorg en Welzijn houdt Connecting Hands een Open Huis op deze locatie. Alle geïnteresseerden zijn op dinsdag 15 maart tussen 13:00 en 15:00 uur welkom om een kijkje te komen nemen en meer te weten te komen over de woongroep en Connecting Hands.