NNRD geeft gratis containers voor vrijwilligerswerk NLdoet

GRONINGEN/FRIESLAND – Op 11 en 12 maart vindt de grootste vrijwilligersactie van Nederland plaats; NLdoet. NNRD geeft dit jaar gratis containers weg aan een aantal bijzondere NLdoet klussen in Fryslân en Groningen.

Naar verwachting worden er dit jaar 9200 klussen verdeeld over 350.000 vrijwilligers.

‘Tijdens de NLdoet klus komt er vaak meer afval vrij, zonder dat daar van te voren bij wordt stil gestaan,’ aldus Foky van der Veen, directeur NNRD. ‘Wij vinden NLDoet een prachtig initiatief. Een paar uurtjes werken waar organisaties maandenlang plezier van hebben. Daarom dragen wij dit jaar ook graag ons steentje bij’.

NL Doet

Het Oranje Fonds organiseert al jaren samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken voor een stichting, vereniging, of zorginstelling.