B & W Veendam ook in actie voor NLdoet; ‘Extra hulp voor kledingbank Maxima’

VEENDAM – De burgemeester en wethouders van Veendam gaan meehelpen bij kledingbank Maxima. Dit in het kader van de landelijke NLdoet vrijwilligersdag.

De klus

De kledingbank Maxima is er voor mensen met een minimum inkomen en zij mogen twee keer per jaar kleding uitzoeken. De kledingbank in Veendam is een particulier initiatief en alle medewerkers van de kledingbank werken op vrijwillige basis. Het college gaat deze middag helpen met het sorteren en verdelen van binnengekomen kleding.

Een initiatief van het Oranje Fonds

Het Oranje Fonds zet tijdens NLdoet de schijnwerpers op vrijwillige inzet. Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers zijn voor de samenleving. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk en laat zien hoe leuk vrijwilligerswerk is.