Tennis- en Squashclub Haren pakt uit tijdens jubileumjaar; ’80 jaar tennis in Haren’

HAREN – Tennis- en Squashclub Haren viert dit jaar het 80-jarig bestaan van de club. Een goede reden om in het jubileumjaar diverse activiteiten te organiseren voor de leden. Daarnaast wil de vereniging de tennishal uitbreiden en het park te verbeteren.

TSH is nog altijd de groei, een hele prestatie daar de meeste verenigingen met een krimp kampen. Daarom is het noodzakelijk om de accommodatie van de club een flinke facelift te geven. De club wil twee extra binnenbanen creëren en twee nieuwe buitenbanen. Om dat laatste te realiseren is de parkeerplaats inmiddels verplaatst. Daarnaast legt TSH, als eerste club in de provincie, een speciale kinderbaan aan voor de jeugd.

Hele jaar feestelijke activiteiten

In het kader van het 80 jarig bestaan organiseert de club allerlei nieuwe activiteiten en worden bestaande activiteiten, zoals het TSH Open Tennis en TSH Open Squash, nog gezelliger gemaakt. Zo organiseert de club op zaterdag 16 april het “TSH goes Wild” feest. Dit feest is ter ere van de sloop van de “oude” hal wat maandag 18 april zal starten. Tijdens het feest treedt de band Animal Antics op en zorgt een DJ voor de muziek. Dit feest is zowel voor leden als niet leden.

Spetterend feestweekend

Het hoogtepunt van alle activiteiten is het feestweekend op zaterdag 9 en zondag 10 juli. Dan organiseert de club een spetterend feest voor leden en oud leden. Op zaterdag 9 juli worden leden en oud leden tussen 11.30 en 12.00 uur ontvangen met een sportieve lunch. Vanaf 13.00 uur tot maximaal 17.00 uur wordt er getennist. Aansluitend is er een diner op club en sluiten we de feestdag af met een spetterend feest. Op zondag 10 juli is iedereen uitgenodigd voor een gezamenlijk tennisontbijt.

Ook is de club druk bezig met de samenstelling van een TSH80 boek. Een boek met herinneringen aan 80 jaar tennis en squash in Haren. Alle deelnemers aan het feestweekend ontvangen dit boek. De club heeft voor het 80jarig bestaan een speciale website ontwikkeld.

Open dag 2016

Op zaterdag 2 april opent TSH haar deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in tennis en in squash. Leden kunnen zich inschrijven voor het openingstoernooi. Ook is er een kinderprogramma met een jeugdclinic van tennisschool Smashing. Nieuwe leden en andere geïnteresseerden kunnen die dag een rondleiding krijgen over het park.