Expositie ‘Dubbeltalent De Rijke Buit’ in het Groninger Forum geveild

GRONINGEN – Zaterdag 19 maart worden alle kunstwerken van de dichters en schrijvers van de expositie ‘Dubbeltalent De Rijke Buit’, die van 29 januari tot en met 18 maart in de Groninger Forum Bibliotheek te bewonderen zijn, geveild.

Werk van maar liefst 38 grote dubbeltalenten, onder wie Jan Cremer, Joke van Leeuwen, Kamagurka en Heleen van Royen gaat onder de hamer van flamboyante veilingmeester Richard ten Borg.

De opening van de avond wordt verzorgd door A.L. Snijders die een aantal prachtige ZKV’s zal voorlezen. Ook zijn er korte optredens van de dichters Titi Zaadnoordijk, Martijn den Ouden en René Alberts.

Meedoen aan de veiling

Met een biednummer kun je meedoen aan de veiling. Tot en met 19 maart kun je een biednummer ophalen bij de portiersbalie van de Oude Boteringestraat 18. De hamerprijs wordt verhoogd met 10% opgeld. Heb je een bieding gewonnen, dan dien je dezelfde avond je aankoop te betalen. Dat kan contant of met PIN.

De veiling

Zaterdag 19 maart, aanvang 19.30 uur
Groninger Forum, locatie Oude Boteringestraat 18, Groningen
Gratis entree, biednummers beschikbaar bij de portiersbalie van de Oude Boteringestraat 18.
Meer informatie op www.groningerforum.nl/derijkebuit