Terra Winsum reikt prijs uit aan winnares Norah

WINSUM/HARKSTEDE – Norah Wolthers, leerling van OBS Driespan Harkstede, werd verrast in de klas. Norah had na haar bezoek aan de open dag van Terra Winsum meegedaan aan het onlinespel ‘Kraak de Terra VO kluis’. En met succes! Zij wist in de derde ronde de kluis in de snelste tijd te kraken.

Leerlingen van groep 8 staan voor de belangrijke keuze naar welke school ze na de basisschool naar toe gaan. In januari bezochten veel leerlingen de open dag van Terra Winsum. Leerlingen die de open dag bezocht hadden, kregen via de post een uitnodiging om het spel te spelen. Ze konden vragen beantwoorden over Terra VO en daarmee cijfers voor de code verdienen. Daarna moesten ze proberen om met een code zo snel mogelijk de kluis te kraken. Het spel bestaat uit drie ronden, elke ronde levert een prijswinnaar op. Norah is winnares van de derde ronde.

“Ik ben Norah. Wat leuk dat ik gewonnen heb en dat de laatste ronde! Ik zei nog tegen mijn moeder we gaan gewoon nog een keer en wie niet waagt wie niet wint. Ik zit nu nog op de obs Driespan in Harkstede, maar ik ga naar Terra Winsum. Ik wil heel graag een nieuwe etui kopen, pennen, stiften en een schaar. Ook heb ik een mooie schooltas gezien.

Norah kreeg in de klas, ten overstaan van haar klasgenootjes, de prijs uitgereikt door meneer Klein van Terra Winsum. Het was voor Norah en de klas een grote verrassing, want juf Natasja had de komst van meneer Klein geheim gehouden. Norah kreeg een waardebon van € 50,- voor schoolspullen, een paashaas, paaseitjes en… applaus van de hele klas!