Noorderpoort Euroborg viert feest: ‘Deuren open ter ere van 10-jarig bestaan’

Stadskanaal Noorderpoort open dag-33

GRONINGEN – Noorderpoort Euroborg bestaat 10 jaar. En dat verdiend een feestje! Op zaterdag 19 maart gaat de school open voor het publiek tussen 10.00 en 16.00 uur. Tijdens de openstelling willen zij het vakmanschap van de medewerkers en de studenten laten zien.

Noorderpoort Euroborg viert feest. De Euroborg bestaat dit jaar namelijk 10 jaar. Op zaterdag 19 maart a.s. tussen 10.00 – 16.00 uur stellen wij tijdens de bedrijvendag ‘OpenStad’ onze school open voor publiek waarbij het vakmanschap van onze medewerkers en studenten voorop staat.

Op deze dag is er op de school van alles te zien, te doen, te proeven… kortom te beleven. U kunt kennismaken met de verschillende mogelijkheden om onze school als gast of klant te bezoeken. Zo geven studenten tijdens deze dag rondleidingen door het gebouw, kunt u genieten van heerlijke hapjes en drankjes, u laten adviseren bij de schoonheidsspecialistes en/of kappers maar ook terecht voor heerlijke banket)bakkersproducten en vleesproducten. Ook voor de kinderen zijn er allerlei activiteiten, onder andere met betrekking op de komende Paasdagen.

De organisatie van deze dag is in handen van studenten van de opleiding Leisure & Hospitality.

Op zaterdag 19 maart heeft de stad Groningen voor de allereerste keer in de geschiedenis een Open Bedrijvendag, waar alle bedrijven die dat willen zich aan het publiek kunnen tonen. Deze dag luistert naar de naam OpenStad en er zijn veel bedrijven in Groningen geopend, waaronder een aantal in de Euroborg.