Win een 10 Cloverfield Lane-filmpakket!

John Goodman as Howard; Mary Elizabeth Winstead as Michelle; and John Gallagher Jr. as Kyle in 10 CLOVERFIELD LANE; by Paramount

10_Cloverfield_Lane-quad-nl

Vanaf 10 maart in de Nederlandse bioscopen en cinema’s: 10 Cloverfield Lane! Een mysterieuze actiethriller geregisseerd door Dan Trachtenberg die ook in IMAX te bewonderen is. Kaarten winnen? Dat kan! GrootGroningen mag namelijk twee kaarten weggeven. Het enige wat jij hoeft te doen is in de comments te laten weten waarom jij naar deze film wil.

John Goodman as Howard; Mary Elizabeth Winstead as Michelle; and John Gallagher Jr. as Kyle in 10 CLOVERFIELD LANE; by Paramount

10 Cloverfield Lane:
Na een ernstig auto-ongeluk wordt een jonge vrouw wakker in een kelder en vreest ze dat ze is ontvoerd. Haar ‘ontvoerder’ blijkt een doomsday prepper te zijn die beweert dat hij haar leven heeft gered en dat er een verschrikkelijke aanval heeft plaatsgevonden waardoor de wereld onbewoonbaar is geworden.

Nieuwsgierig geworden? De trailer bekijk je hierrr.