FC Groningen trekt Carlos Aalbers aan als hoofd scouting

GRONINGEN – Carlos Aalbers is de nieuwe hoofd scouting van FC Groningen. De voormalige profvoetballer van NEC komt over van Willem II waar hij nu nog in dienst is als technisch manager. Aalbers is de opvolger van Henk Veldmate die in februari is vertrokken naar Ajax.

Carlos Aalbers tekent een contract voor 2 jaar. Wel hebben beide partijen de intentie om langer met elkaar door te gaan. Na zijn actieve carrière werd Aalbers technisch directeur bij NEC en vervolgens technisch manager bij Willem II.

Aalbers laat weten blij te zijn met de kans die hij in Euroborg krijgt. “Toen de interesse van FC Groningen concreet werd, ben ik in gesprek gegaan en raakte ik enthousiast over de ambitieuze plannen van de club. Mijn hart ligt bij het voetbaldeel van een organisatie en in de functie van hoofd scouting denk ik volledig tot mijn recht te kunnen komen.”