Laatste maand tentoonstelling ‘David Bowie is’ in Groninger Museum van start

GRONINGEN – De laatste maand van de populaire tentoonstelling ‘David Bowie is’ is begonnen. Wie de tentoonstelling over het leven en werk van muziekicoon Bowie nog wil zien kan tot 10 april terecht in het Groninger Museum.

Van de 150.000 mensen die de tentoonstelling tot nu hebben bezocht komt één op de tien uit het buitenland. Veel mensen komen zelfs vaker dan één keer. “Fantastische show. Ik ben al vier keer geweest sinds de opening en ik ga zeker nog een keer”, aldus een enthousiaste Bowie-fan.

Groninger Museum in paasweekend open

Het Groninger Museum is op Goede Vrijdag 25 maart en op zaterdag 26 maart open van 10.00-22.00 uur* en op beide Paasdagen, 27 en 28 maart, van 10.00-18.00 uur. Bezoekers die de tentoonstelling David Bowie is willen zien wordt sterk aangeraden vooraf online een ticket kopen via www.davidbowie-groningen.nl.

David Bowie is reist volgend voorjaar door naar Tokyo. Voor zover bekend is Groningen de laatste venue die de tentoonstelling in Europa aandoet.