Basisplaats voor Michael de Leeuw tegen Vitesse

GRONINGEN – Michael de Leeuw maakt tegen Vitesse zijn rentree in de basis na twee invalbeurten op rij. Danny Hoesen zal zondag op de bank plaatsnemen.

Naast Hoesen begint ook Mimoun Mahi op de bank. De vleugelaanvaller moest deze week een aantal trainingen laten lopen door fysieke ongemakken. Simon Tibbling en staat zondag wel aan de aftrap. Net als Juninho Bacuna die in de wedstrijd tegen Excelsior nog opzichtig in de fout ging en een strafschop veroorzaakte.

De volledige opstelling: Padt; Hateboer, Reijnen, Lindgren, Burnet; Maduro, Tibbling; Bacuna, Rusnak, Drost; De Leeuw. Vermoedelijk treedt FC Groningen aan in een 4-2-3-1 formatie.

De Groningen Fanatics hebben acties aangekondigd tijdens de wedstrijd. Dit uit onvrede over de recente resultaten. Zij blijven de eerste vijftien minuten van de wedstrijd zitten, zullen de ploeg niet aanmoedigen en ook niet juichen mocht de FC scoren.