Hoofdsponsor Abiant en Lycurgus verlengen samenwerking

GRONINGEN – Lycurgus heeft de sponsorovereenkomst met Abiant Uitzendgroep met twee jaar verlengd. Abiant is ook in de seizoenen 2016/2017 en 2017/2018 de hoofdsponsor van het eerste herenteam van Lycurgus.

Abiant verbindt zich daarmee voor het tiende en elfde seizoen aan de club.

“We dragen Lycurgus al negen jaar een warm hart toe als hoofdsponsor. Door onze naam nog twee jaar te verbinden aan Lycurgus kan de club de continuïteit op hoog niveau in het Noorden waarborgen. We hebben daarbij ervaren dat Lycurgus uitstekende faciliteiten biedt voor het leggen van contacten”, aldus algemeen directeur IJsbrand Havinga van Abiant. “De sponsoring van Lycurgus biedt de mogelijkheid om door het bezoeken van de wedstrijden iets extra’s te bieden in de relatie met zowel medewerkers als bedrijven.”

Abiant Uitzendgroep is niet alleen een betrouwbare sponsor, maar ook betrokken met de spelers van Lycurgus. Zo is Gino Naarden aan het afstuderen bij Rensel Metaal, onderdeel van de Abiant Uitzendgroep, en zijn er oriënterende gesprekken met Wytze Kooistra voor een rol op het maatschappelijke vlak binnen Abiant Uitzendgroep.

Abiant is als sponsor betrokken bij verschillende topsportorganisaties in de stad Groningen en diverse lokale sportactiviteiten in Noord-Nederland. Behalve bij Lycurgus is Abiant ook als sponsor betrokken bij FC Groningen.