Nieuwe woningbouw gerealiseerd in Oostindie en Zevenhuizen

LEEK / 3-9-2011 / Nieuwbouwwijk Oostindie is in een paar jaar tijd fors gegroeid. Sfeerbeeld van woonomgeving / Foto: Omke Oudeman

LEEK – De gemeente Leek heeft grote plannen met de woningbouw in Oostindie en Zevenhuizen-Oost. Om in te spelen op de aantrekkende woningmarkt heeft de gemeente de samenwerkingsovereenkomst aangepast met Rotij Grondontwikkeling Oost BV en Timmerhuis Projecten BV.

Timmerhuis neemt in totaal 22 bouwkavels af, waarvan 14 in Oostindie en 8 in Zevenhuizen. In Oostindie realiseert bouwbedrijf Roosdom Tijhuis 10 rijtjeswoningen en vier twee-onder-één-kap woningen. De verkoop van deze woningen is inmiddels gestart en de eerste woningen zijn al onder optie genomen. In Zevenhuizen worden zes rijtjeswoningen gebouwd en twee twee-onder-één-kap woningen. De start van de verkoop van deze woningen is in het voorjaar van 2016.

Bouwkavels gemeente

Naast de nieuwbouwwoningen van Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis BV, zijn in het plan Zevenhuizen Oost 11 vrije bouwkavels beschikbaar. In april 2016 start de uitgifteprocedure voor deze bouwkavels, die in het 4e kwartaal van 2016 bouwrijp zijn. Uitgifte vindt plaats op volgorde van inschrijving. Inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar via de website www.woneninleek.nl.

Inschrijven kan ook tijdens de Nieuwbouwbeurs op zaterdag 2 april 2016 tussen 11 en 14 uur in de hal van het gemeentehuis in Leek. Hier vindt u alle informatie over het actuele kavelaanbod, de projecten die in verkoop zijn en hypotheekinformatie. De toegang is gratis.