Vlagtwedde verdeelt werk failliet TSN over 6 partijen

VLAGTWEDDE – De gemeente Vlagtwedde heeft de huishoudelijke hulp verdeeld over zes partijen. Buurtzorg, Zorgkompas, Senior Assist Care, Tzorg, Flexiplus Huishouding en De Gouden Provincies nemen de zorg over die eerder door TSN geleverd werd.

Het failliete TSN verzorgt ongeveer 80 procent van alle huishoudelijke hulp in Vlagtwedde, maar gaat daar per 31 maart mee stoppen.

Afgelopen week vond een startbijeenkomst plaats voor alle nieuwe partijen. Tijdens deze bijeenkomst stond centraal hoe de hulp aan cliënten die op dit moment hulp ontvangen van TSN, gecontinueerd kan worden. Voorop staat dat er voor de cliënten zo weinig mogelijk verandert. Burgemeester en wethouders zijn zich bewust van het grote belang van een goede overdracht voor cliënten en personeel. Daarom zal het college zich inspannen om te bemiddelen bij deze overdracht.