Publiek bepaalt waarde concert in De Klinker te Winschoten

WINSCHOTEN – Op zaterdag 26 maart geeft Cultuurhuis De Klinker bezoekers de kans om zelf de waarde te bepalen van de theatervoorstelling ‘Songs in the key of Life’ a tribute to Stevie Wonder. Cultuurhuis De Klinker in Winschoten doet dit om meer mensen kennis te laten maken met het theater.

Voor zaterdag 26 maart reserveren bezoekers theaterkaarten voor ‘Songs in the key of Life’ voor €0,-. Na afloop van de voorstelling mogen bezoekers zelf bepalen hoeveel zij de voorstelling, die normaal €27,- per persoon zou kosten, waard vonden. Mensen betalen dan bij het verlaten van de zaal.

Het muzikale meesterwerk ‘Songs In The Key of Life’ van Stevie Wonder is één van de mijlpalen uit de popgeschiedenis met onvergetelijke wereldhits als ‘Sir Duke’, ‘Isn’t She Lovely’, ‘Pastime Paradise’ en meer. In een spectaculair, ritmisch en visueel plaatje nemen regisseur Jos Thie (o.a. Armin van Buuren, Jochem Myjer), drie solisten Sabrina Starke, Erica Yong, Ricardo Burgrust en een uitgebreide band u mee naar de essentie van de 21 prachtige songs op dit album. Stil zitten is geen optie.