De Leeuw mag blijven; Lindgren slaat aanbod af

GRONINGEN – Michael de Leeuw kan voor twee jaar bijtekenen in Groningen. Dat kreeg de aanvaller maandag te horen tijdens een gesprek met de clubleiding. De Leeuw heeft het aanbod in beraad. Naast De Leeuw is ook Lorenzo Burnet in gesprek met FC Groningen over een langer verblijf.

Ook Rasmus Lindgren kon een jaar bijtekenen. De Zweed kiest liever voor een nieuw avontuur. “Het aanbod was goed”, volgens de aanvoerder. “Maar in overleg met mijn gezin wil ik kijken of er zich iets anders aandient.” Lindgren heeft er nooit een geheim van gemaakt graag nog eens in de Zweedse competitie te spelen. “Maar ook andere opties houd ik open”, aldus Lindgren.

Islamovic en Van der Vlag hebben te horen gekregen dat zij geen nieuw contract krijgen en mogen uitzien naar een andere club.